De teksten en foto’s op deze site mogen niet klakkeloos worden overgenomen. Ik heb ze zelf geschreven in mijn eigen woorden en uit eigen ervaring met muizen en ik bezit daarom alle rechten. Ook de foto’s zijn door mij zelf gemaakt  (tenzij door leden aangebracht) en ik bezit daar alle rechten. Wil je toch iets gebruiken van mijn website neem dan eerst contact met mij op. Mocht het toch nog voorkomen dat er een afbeelding gebruikt wordt waarvan jij de rechten bezit, neem dan contact met ons op en dan halen wij de bewuste afbeelding meteen van onze website.

Muizenpagina respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de eventuele persoonlijke informatie die je ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens alleen om diensten waar je zelf om gevraagd hebt te voldoen.

Muizenpagina maakt gebruik van cookies van derden, zoals cookies om het aantal bezoekers bij te houden en om advertenties weer te geven. Meer over cookies kun je vinden in het Cookie Beleid.